Het Popup Café 2017

Afgelopen vrijdag 15 december heeft de Wingerd voor de tweede keer een Popup Café georganiseerd. Het is de bedoeling dat alle leerlingen zich op deze dag inzetten voor het goede doel Serious Request.

Het was een hele gezellige dag met veel verschillende activiteiten waarbij er zoveel mogelijk geld werd opgehaald. Zo kon je er een workshop kerstkaarten maken volgen, luisteren en kijken naar verschillende optredens, eten in het restaurant, gokken in het casino, bingo spelen met juf Eline en meester Frank maar ook zelfgemaakte werkjes kopen op de kerstmarkt.

Aan het einde van de dag werd er een veiling gehouden. Alle leerkrachten hebben iets ingebracht voor deze veiling. Zo gaan juf Alka en Alinde een high-tea organiseren, juf Talita en meester Martijn gaan een avondje oppassen en meester Arjan gaat een voetbaltraining geven.

Er zijn vele ouders, opa’s en oma’s en andere bekenden geweest die een bezoekje hebben gebracht aan ons Popup Café. We hebben echt een geweldige opbrengt opgehaald voor het goede doel. Allemaal heel erg bedankt.

Vorig bericht

Volgend bericht

Comments are closed.